Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

08 Ноември 16, 17:47 / Автор: Слави Трифонов
Централната избирателна комисия (ЦИК) манипулира резултатите от референдума
Централната избирателна комисия (ЦИК) извършва манипулация с гласуването за референдум. Oбщият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220, а за да е задължително решението му, са необходими 3 500 585 гласа.



Референдумът е успешен и решенията му са задължителни, но ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен, което е нарушение на закона. ЦИК искат да извади тези бюлетини които смята за недействителни, защото са пуснати в урните без плик (след като дълго време преди изборите бяха обърквани гласуващите с противоречиви изисквания дали бюлетините за референдума ще са с плик или без), но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност, а отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220 и те са над необходимия брой, според закона. 

В референдума на 6 ноември са гласували 3 487 428 български граждани. За да има той задължителна сила за политиците, не достигат около 13 000 гласа. 

Много български граждани не са могли да гласуват на референдума, защото ЦИК е прекратила изборния ден преди да гласуват всички. Преди това Централната избирателна комисия (ЦИК) махна печата от бюлетините и видеонаблюдението.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.123